OMUL DE FIER - PROVOCARE ACCEPTATĂ 😊




 Alți scriitori curajoși au acceptat provocările Lulucăi. Dacă nu știți despre ce este vorba, puteți găsi informații în acest articol sau aici. Exercițiul propus de data aceasta era de a scrie un fragment pornind de la o frază dată: "Draga cititorule aș dori să îți pot spune că totul se va termina cu bine pentru tine... "

Florin Matyas (de aici) a acceptat provocarea și ne vorbește despre omul de fier. Enjoy! 


Dragă cititorule aș dori să îți pot spune că totul se va termina cu bine pentru tine. Era odată un om numit Omul de Fier. A mers într-un bar din Texas și i-a lichidat pe toți consumatorii, inclusiv pe barman.
"Acum vom avea liniște!" gândi Omul de Fier cu voce tare. Își turnă un pahar de Stalinskaya și își aprinse o țigară Marlboro. Trase cu sete un fum, îl suflă cu putere și bău puțin din pahar.

"În douăzeci de minute vine cavaleria", spuse el. În jurul lui era plin de cadavre. Luă paharul și se duse la fereastră.
Totul era ușor. Prea ușor. Nu-și dădea seama când i-a apărut puterea asta, dar acum o va folosi să se răzbune pe o societate în care nu își găsea locul. Omul de Fier era mic de statură. Abia atingea 1,60m. Avea 60 de kg și brațe vanjoase. Făcuse culturism de performanta înainte să-și înceapă cariera de vânător. La început vâna animale mici. Pe urmă tot mai mari, până când a prins gustul de a vâna oameni.
Sirena politiei se auzea tot mai aproape. Șase mașini de poliție au înconjurat clădirea. Omul de Fier apăsă pe un buton și o clădire din apropiere sări în aer. Polițiștii au fugit să se adăpostească. Omul de Fier primi cu calm un avertisment. I se cerea să se predea, dar el a tras un foc în tavan cu pistolul său Colt. A fost singurul răspuns pe care l-au primit polițiștii. Au venit trupele speciale antitero. Au tras cu gaze lacrimogene și gloanțe, dar clădirea a rămas în picioare. La fel și geamurile de plastic. Omul de Fier înconjurase clădirea cu o barieră energetică, iar aceasta nu lăsa gloanțele și gazele să treacă în interor.



Omul de Fier își făcu un selfie și-l postă pe facebook. Avea un trabuc cubanez în gură. Apoi, în câteva secunde se teleportă la Paris. Acolo era dimineață. Se opri să privească Sena.
"O zi bună pentru vânătoare!" spuse Omul de Fier. Armă pușca și trase în prima clădire pe care o avea în față. În Paris s-a dat alarma. Oamenii fugeau să se adăposteasca.
Omul de Fier era indestructibil și nu se temea de nimeni. Dacă vreodată îți va apărea în față pune-te în genunchi și fă-ți rugăciunea. Pentru că el nu dă doi bani pe viață ta.


Comments

Popular Posts